Advocatenkantoor Apistola te Zwijndrecht; mr. A. Apistola, uw advocaat en raadsman.

Mr. Apistola heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2004 werkzaam als advocaat. Mr. Apistola behandelt zaken op het gebied van het  familie-en jeugdrecht en strafrecht. Kwaliteit en een snelle en oplossingsgerichte aanpak van uw problemen staan bij mr. Apistola voorop. Zijn aanpak kenmerkt zich ook door een grote betrokkenheid bij zijn cliënten.

Vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een familierechtelijke of strafrechtelijke kwestie. Soms gaat het om ingewikkelde problemen en is deskundig advies nodig.

Met advocatenkantoor Apistola Zwijndrecht staat u er nooit alleen voor. Uw  raadsman staat immers aan uw kant: Hij is  uw vertrouwenspersoon en heeft het beroepsgeheim. Hij kan veel voor u realiseren door u op voorhand goed te adviseren m.b.t. het familierecht en het strafrecht. Dat is het belangrijkste gedeelte van zijn taak. Door tijdige consultatie en advies  worden veel processen en drama’s vermeden. Daarom wordt de advocaat ook raadsman genoemd. Op basis van zijn gespecialiseerde kennis en ervaring reikt hij  eerlijke en juridisch correcte antwoorden op uw vragen aan.

Schakel tijdig de advocaat van advocatenkantoor Apistola in

Wacht niet te lang om een advocaat om raad te vragen. Voorkomen is beter dan genezen. Soms is één brief of gesprek voor  genoeg om een vervelende situatie op te lossen. Lang wachten maakt het probleem vaak ingewikkelder dan nodig en kan tot nare situaties leiden. Bovendien kost het waarschijnlijk meer tijd om tot een oplossing te komen. Uw kosten lopen daardoor hoger op dan wanneer u tijdig aan de bel trekt. Ga dus op tijd naar advocatenkantoor Apistola te Zwijndrecht.

Aan welke situaties moet u hierbij denken?

De verscheidenheid aan situaties waarin advocatenkantoor Apistola uitstekende diensten kan bewijzen, is enorm. Als familie-en strafrechtspecialist kent mr. Apistola het recht en de procedure. Daarnaast heeft het advocatenkantoor de mogelijkheden om u uitgebreid juridisch te informeren.

Wat doet de advocaat naast het geven van advies?

De advies- en verzoenende functie is belangrijk, maar zij is niet de enige. Advocatenkantoor  Apistola te Zwijndrecht kan u bijstaan bij onderhandelingen en bemiddelingen. Daarnaast kan een advocaat u bijstaan in procedures bij  rechtbanken en gerechtshoven.

Welke bijzondere waarborgen biedt de advocaat u?

mr. Apistola is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en is gebonden aan de gedragsregels en tuchtrechtelijke regels van het beroep. Hij heeft bovendien  een geheimhoudingsplicht en kan daardoor in alle situaties fungeren als uw juridisch vertrouwensman.

Rechtsgebieden