Advocatenkantoor Rotterdam

Vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een juridisch probleem op gebied van het familie-en jeugdrecht,  Een verzoekschrift tot echtscheiding, alimentatie of uithuisplaatsing. Soms gaat het om ingewikkelde problemen en is deskundig advies nodig.

Wij adviseren, onderhandelen, bemiddelen voor en verdedigen  onze cliënten. Dat doet Advocatenkantoor Rotterdam  zorgvuldig, praktisch en gericht op het vinden van de juiste oplossing

Advocatenkantoor Rotterdam Apistola verleent sinds 2004 rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers in Rotterdam en omstreken. Advocaat Mr. Apistola verleent rechtshulp bij de rechtsgebieden:

  • Familie- en jeugdrecht

Wacht niet te lang om een advocaat om advies te vragen. Voorkomen is beter dan genezen. Soms is één brief of gesprek voor een advocaat genoeg om een vervelende situatie op te lossen.

Wat doet advocatenkantoor Rotterdam Apistola naast het geven van advies?

De advies- en verzoenende functie is belangrijk, maar zij is niet de enige. Advocatenkantoor Rotterdam Apistola kan u bijstaan bij onderhandelingen, bemiddelingen en bij het opstellen van contracten en statuten. Hij kan voor u optreden bij de verschillende overheden.

Daarnaast kan mr. Apistola u verdedigen. Hij kan voor u pleiten voor alle rechtbanken en gerechtshoven.

Welke bijzondere waarborgen biedt de advocaat u?

De advocaat is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en is gebonden aan de gedragsregels en tuchtrechtelijke regels van het beroep. Hij heeft bovendien een geheimhoudingsplicht en kan daardoor in alle situaties fungeren als uw juridisch vertrouwensman. De advocaat kan in elk dossier maar voor één opdrachtgever werken, met name zijn cliënt. Tussen u -de cliënt- en de advocaat bestaat een persoonlijk en rechtstreeks contract, zonder tussenpersonen en zaakwaarnemers.

Advocatenkantoor Rotterdam

Bel Advocatenkantoor Apistola gerust voor een afspraak of een kennismakingsgesprek op 078 612 29 68 om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Ons kantoor is gelegen op loopafstand van het centraal station in Zwijndrecht.

Rechtsgebieden