Advocatenkantoor Zwijndrecht

Vroeg of laat kan iedereen te maken krijgen met een juridisch probleem op gebied van het familierecht  en strafrecht. Een verzoekschrift tot echtscheidin of een dagvaarding om voor de politierechter te verschijnen. Soms gaat het om ingewikkelde problemen en is deskundig advies van Advocatenkantoor Zwijndrecht nodig.

de advocaat adviseerd, onderhandeld, bemiddeld en staat zijn cliënten bij in procedures. Dat doet mr. Apistola zorgvuldig, praktisch en gericht op het vinden van de juiste oplossing

Advocatenkantoor Zwijndrecht verleent rechtsbijstand aan particulieren en ondernemers in Zwijndrecht en omstreken. Advocaat Mr. Apistola verleent rechtshulp bij de rechtsgebieden:

  • Familie- en jeugdrecht

Wacht niet te lang om een advocaat om advies te vragen. Voorkomen is beter dan genezen. Soms is één brief of gesprek voor een advocaat genoeg om een vervelende situatie op te lossen.

Wat doet advocatenkantoor Zwijndrecht naast het geven van advies?

De advies- en verzoenende functie is belangrijk, maar zij is niet de enige. Advocatenkantoor Apistola kan u bijstaan bij onderhandelingen, bemiddelingen en bij het opstellen van contracten en statuten. Hij kan voor u optreden bij de verschillende overheden.

Daarnaast kan  mr. Apistola u verdedigen. Hij kan voor u pleiten voor alle rechtbanken en gerechtshoven en voor alle administratieve en tuchtinstanties.

Welke bijzondere waarborgen biedt de advocaat u?

De advocaat is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en is gebonden aan de gedragsregels en tuchtrechtelijke regels van het beroep. Hij heeft bovendien een geheimhoudingsplicht en kan daardoor in alle situaties fungeren als uw juridisch vertrouwensman. De advocaat kan in elk dossier maar voor één opdrachtgever werken, met name zijn cliënt. Tussen u -de cliënt- en de advocaat bestaat een persoonlijk en rechtstreeks contact, zonder tussenpersonen en zaakwaarnemers.

Advocatenkantoor Zwijndrecht

Bel Advocatenkantoor Apistola gerust voor een afspraak of een kennismakingsgesprek op 078 612 29 68 om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Ons Advocatenkantoor is gelegen op loopafstand van het centraal station in Zwijndrecht.

Rechtsgebieden